GO Group Audiovisueel - Rental
Menu

Volvo Trucks Nederland – Onthulling nieuwe truckrange

In opdracht van Volvo Trucks Nederland hebben wij in samenwerking met Domes Europe een tijdelijke interactieve showroom geplaatst. In deze markante ruimte heeft Volvo gedurende een maand hun klanten kennis laten maken met hun nieuwe truckrange. De klanten werden, verdeeld over meerdere sessies per dag, ontvangen om de grote dome te betreden. Eenmaal binnen namen ze plaats in een kleinere transparante dome om daar te luisteren en te kijken naar een presentatie over de nieuwe Volvo trucks. Niet wetende dat deze trucks in de dome opgesteld stonden! Aan het eind van de presentatie kon de spreker met 1 druk op de knop overgaan op de spectaculaire “onthulling” van de nieuwe trucks.

Het licht in de transparante dome dimt, op het grote led scherm start de Volvo introductie van de nieuwe trucks, en tegelijkertijd bouwt de spanning in de dome op met onweerflitsen en onheilspellende muziek. Langzaam trekt een oogverblindende lichtschow de bezoekers hun aandacht richting de onthulling van de trucks. Volgens onze enthousiaste opdrachtgever waren de “aaaahs en oooehs” niet van de lucht en begonnen bezoekers spontaan te applaudisseren na de onthulling.

Aan het einde van de show kon onze opdrachtgever met 1 druk op de knop alles weer resetten en gereedmaken voor de ontvangst van een nieuwe groep klanten. De volledige aansturing van licht-, geluid- en beeldshow via een eenvoudige buttonbox heeft 5 weken lang stand-alone en storingsvrij gedraaid!

Benieuwd wat Go Group voor u kan betekenen, we denken graag met u mee. Neem vandaag nog contact met ons op via  030-6565100.

Op al het bovenstaande fotomateriaal berust copyright. Het is dan ook niet toegestaan om beeldmateriaal over te nemen, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Jorrit Lousberg.

 

Was super geregeld en fijn om met jullie samen te werken. Leuke mensen die op de locatie waren en enorm hun best deden om het goed te regelen.
Jeroen Jansman - Key Accountmanager Hirpa

We verzorgen, adviseren en ondersteunen

Events

What we do best

We make your event a success

GO Rental is 35 jaar evenementen know-how. Wij zijn een vriendelijk, energiek en betrokken team van professionals dat er voor zorgt dat uw evenement van het eerste contact tot het einde goed verloopt.

Wij gaan graag aan de slag. Samen met u!

Wat we voor u doen

Onze diensten

Maatwerk oplossingen voor iedere branche!

 • Beeld.

 • Beeldweergave spreekt voor zich, maar heeft pas echt effect wanneer dit op de juiste manier wordt toegepast. Het juiste scherm voor de juiste oplossing waarbij kijkafstand een belangrijke factor is.

  Of het nu gaat om een grootbeeld-projectie of gebruik maken van een enkel scherm, onze specialisten helpen u de juiste keuze te maken.

 • Licht.

 • Om een bepaalde sfeer te creëren is verlichting een belangrijk component. De creatieve lichttechnici ontwerpen een lichtplan wat helemaal aansluit op uw evenement, beursstand, presentatie of het uitlichten van objecten en gebouwen.

  Voor ieder budget kan er een mooi ontwerp gerealiseerd worden waarbij emotie wordt vertaald naar een op maat gemaakte lichtshow.

 • Geluid.

 • Ondersteuning van geluid is één van de belangrijkste factoren voor het goed laten verlopen van een productie. Er is dan ook een groot verschil tussen (zakelijke) presentaties, waarbij spraakverstaanbaarheid voorop staat, en buitenevenementen, waarbij het geluid en muziekweergave belangrijk is.

  Onze verhuur afdeling heeft een grote diversiteit aan effectapparatuur, microfoons, luidsprekers en versterkers om uw presentatie of evenement tot een onvergetelijk succes te maken.

Klinkt

Interessant?

Wij gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail ons, dan zetten wij de koffie klaar!

Building a project.
Together with you