GO Group Audiovisueel - Rental
Menu

What we do best

We make your event a success

GO Rental is 35 jaar evenementen know-how. Wij zijn een vriendelijk, energiek en betrokken team van professionals dat er voor zorgt dat uw evenement van het eerste contact tot het einde goed verloopt.

Wij gaan graag aan de slag. Samen met u!

We verzorgen, adviseren en ondersteunen

Events

Wat we voor u doen

Onze diensten

Maatwerk oplossingen voor iedere branche!

 • Beeld.

 • Beeldweergave spreekt voor zich, maar heeft pas echt effect wanneer dit op de juiste manier wordt toegepast. Het juiste scherm voor de juiste oplossing waarbij kijkafstand een belangrijke factor is.

  Of het nu gaat om een grootbeeld-projectie of gebruik maken van een enkel scherm, onze specialisten helpen u de juiste keuze te maken.

 • Licht.

 • Om een bepaalde sfeer te creëren is verlichting een belangrijk component. De creatieve lichttechnici ontwerpen een lichtplan wat helemaal aansluit op uw evenement, beursstand, presentatie of het uitlichten van objecten en gebouwen.

  Voor ieder budget kan er een mooi ontwerp gerealiseerd worden waarbij emotie wordt vertaald naar een op maat gemaakte lichtshow.

 • Geluid.

 • Ondersteuning van geluid is één van de belangrijkste factoren voor het goed laten verlopen van een productie. Er is dan ook een groot verschil tussen (zakelijke) presentaties, waarbij spraakverstaanbaarheid voorop staat, en buitenevenementen, waarbij het geluid en muziekweergave belangrijk is.

  Onze verhuur afdeling heeft een grote diversiteit aan effectapparatuur, microfoons, luidsprekers en versterkers om uw presentatie of evenement tot een onvergetelijk succes te maken.

Klinkt

Interessant?

Wij gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail ons, dan zetten wij de koffie klaar!

Building a project.
Together with you