GO Group Audiovisueel - Over ons
Menu

Van je hobby je beroep maken

Living the dream

Op 15 jarige leeftijd ben ik begonnen als DJ met wat geleende spullen. Mijn draaitafels kon ik halen bij de plaatselijke verkoper van platen, en van mijn vader leende ik een mengtafeltje en versterker van zijn band. De disco-show was geboren. Met wat vrienden werd het overal feest, en een begrip in de regio.

1 Januari 1982 is het allemaal “voor het echie” begonnen. GO Produkties is geboren. Onder deze naam is het bedrijf uitgegroeid tot zo’n 10 vaste personeelsleden en ongeveer 15 “losse” krachten. Ondanks de groei is het altijd een streven geweest om klein te blijven. Op deze manier dacht ik voldoende aandacht aan mijn klanten te kunnen geven. Maar, vraag doet antwoorden, dus groeien. Ook dat is natuurlijk erg leuk.

Wij hebben 1500m² materiaal staan, 6 auto’s van groot tot klein in ons wagenpark, een mooi pand, gepassioneerd personeel en prachtige opdrachten waar wij erg trots op zijn. Wij realiseren dit binnen de GO Group met 4 B.V.’s:

  • GO Rental B.V. – Verhuur geluid, licht en beeld
  • GO Sales B.V. – Installeren van geluid, licht en beeld
  • Conference Solutions B.V. – Innoverende effectieve communicatie oplossingen
  • GO Events B.V. – Project solutions

In de loop der jaren hebben we vele relaties met zeer trouwe klanten opgebouwd en alles heeft nog steeds te maken met geluid, licht en beeld. Dat is nou eenmaal onze droom. En daar gaan wij voor.

In 2017 vieren wij ons 35 jarig bestaan. Zeker is dat wij uitermate trots zijn op wie wij zijn en wat wij doen. Ook zijn wij trots op voor wie wij dat doen…onze klanten. Dicht bij de mensen en flexibel.

Van geleend materiaal tot internationale opdrachten; wij waarderen iedere klant met passie, zorg, respect en eerlijkheid.
Dat zijn wij… wij van GO!

Gerrit Onink

CEO – GO Group Audiovisueel

Building a project.
Together with you